Sidor

tisdagen den 17:e april 2012

En hälsning från ekorrhjulet!Jag ligger väääldigt lågt i bloggen nu som ni märker. Eftersom jag prioriterat att jobb heltid 6 månader för att kunna vara föräldraledig längre så tvingas jag prioritera bort andra saker. Samtidigt växer känslan i mig hur rätt jag väljer att leva mitt liv i vanliga fall och hur fruktansvärt fel det här livet-i-ekorrhjulet känns!

Men bloggandet ligger mig varmt om hjärtat och ger mig en viktig ventil som jag känner att jag behöver. SÅ jag ska försöka göra någon slags omstart med lite lägre krav...Lite kortare inlägg och lite ...ytligare är ordet som kommer upp men det är inte riktigt vad jag menar...lite färre långa resonerande inlägg och lite mer vardagstrams  emellanåt kanske.

Funderar också på att byta namn på Bloggen då det uppenbarligen vilar en förbannelse över min person att få mina namn kidnappade av kassa veckomagasin!


8 kommentarer:

 1. Ja det är till att vara populär;-) Förstår din prioritering, ibland är det ju så att tiden inte räcker till till allt.

  Ha en fin onsdag!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Ser med stor spänning fram emot vad du kommer att döpa om bloggen till.
  Det blir hur bra som helst med kortare inlägg från dig, du får ändå "till det".
  Vi finns här ute, du vet.
  sköt om dig
  /elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Haha du kan inte begära skadestånd för att dom stulit namnet ;)

  SvaraRadera
 4. Jag läser precis lika gärna lite ytligare inlägg!

  SvaraRadera
 5. Varför inte Regn av dagar :-) med underrubrik koll på samhälle, odlingar och återbruk.

  SvaraRadera
 6. Hej hej! Du som har en sån koll på loppisar mm, är det några kvartersloppisar/bytardagar i örebrotrakten nu i maj?

  SvaraRadera
 7. eva n: Det är kvartersloppis idag 10-23(?) i Sörbyallén med tvärgator + i Gamla Hjärsta. Finns annons i gårdagens NA med mer info. Hoppas du sett det!

  SvaraRadera